Kjære LFI medlem – viktig informasjon om betaling for trening i mai

Vi håpet på åpning i slutten av april. Lillestrøm kommune besluttet imidlertid i forrige uke at det strengeste tiltaksnivået fortsetter til og med 9. mai. Det betyr at LFI Trening må holde stengt ut neste uke.

Da LFI Trening ble stengt igjen den 3. mars sendte vi ut informasjon til alle om at alle trekk den 20. mars ble stoppet. Trekket 20. april (for mai) skulle ikke skje før vi visste at vi kunne åpne. Trekkene ble utsatt til den 30. april, men en misforståelse mellom LFI og vår tjenesteleverandør førte til at trekkene ble sendt før det var gitt klarsignal om dette. Det betyr at betaling for mai ligger til trekk i morgen, 30. april.

LFI har ingen mulighet til å kalle tilbake trekk som er sendt ut, og vi har kommet til at den eneste løsningen er at neste trekk reduseres tilsvarende antall stengte dager i mai. Vi beklager at trekkene med betaling for mai ble sendt ut før vi vet når vi kan åpne, og håper alle aksepterer vår løsning hvor vi reduserer neste trekk den 20. mai tilsvarende antall dager det er stengt i mai. 

Vi håper på gode nyheter i neste uke og at vi kan ønske dere velkommen tilbake på trening allerede uken etter.

Thomas Sewell

Daglig leder LFI Helse & Trening

Thomas Sewell