Det nærmer seg åpning! 🙂

Vi gleder oss veldig til å se deg på trening igjen, og håper du gleder deg like mye.
15. juni er vi klare til å ta imot dere alle! 🙂

Fra 20. april fikk vi starte opp med individuell behandling. Torsdag i forrige uke la regjeringen fram sin plan for den videre åpningen av samfunnet. Treningssentrene er planlagt å åpne 15. juni.

Fram mot åpning vil vi fortsette med trening ute i grupper og legge ut treningfilmer og tips på facebook. Når vi åpner skal det være trygt å komme på trening. Bransjestandarden for smittevern vil beskrive hvordan treningssentrene kan drive etter åpning. Den skal vi følge til punkt og prikke. Hva den innebærer vil vi komme tilbake til når den er klar.

Takket være alle dere fantastiske medlemmer ser det ut til at vi vil klare oss gjennom denne meget krevende perioden. Vi er imidlertid bekymret for at vi åpner i lavsesong, etter en lang periode uten nye medlemmer og med flere utmeldinger enn normalt. Sommeren blir krevende og vi må forsøke å få gamle og nye medlemmer inn på LFI Helse & Trening. Til det trenger vi hjelp av alle dere som er medlemmer.

Få din venn til å begynne hos oss nå, tren gratis fram til 1. september:

Dersom du får en venn til å bli medlem på LFI Helse & Trening innen vi åpner, skal både du og vennen få trene gratis helt frem til 1. september. Det eneste vennen din trenger å gjøre når han/hun melder seg inn, er å skrive ditt navn i feltet “vervet av”. Det vil bli mulig å melde seg inn online fra mandag 18. mai.

Dette gjør at de som valgte å gi bort 3 måneder trening til en venn nå kan velge om de vil gjøre det, uten noen forpliktelser for vennen, eller om de heller vil at vennen melder seg inn nå i mai/ juni og hvor begge da får gratis trening til september. For det siste vil det tilkomme administrasjonsgebyr for vennen, og det vil være normal bindingstid fra 1. september.

Aktiviteter frem til åpning 15. juni:

 • Utetimer:
  Stine fortsetter med utetrening. Timeplan finner du her. Oppmøte mellom LFI og kirken. Maks 15 personer per gruppe og alle minnes om å holde minimum 1 m avstand til andre. Da vi ikke har lov til å bruke fellesutstyr grunnet smittevern må alle ta med egen treningsmatte og en strikk. Dersom du ikke har egen strikk selger vi til 150 kr på klinikken (kan betales med vipps). Følg med på facebook siden for oppdatering ift utetimer, bruk av utstyr mm.
 • PT timer – Ute
  Det vil kunne bli avholdt PT timer ute for de som tidligere har kjøpt PT timer. De som vil kjøpe nye timer må som utgangspunkt vente til vi åpner, men send gjerne en mail om du ønsker å starte opp ute før åpning av treningssenteret.
 • Facebook – trening og tips:
  På vår facebookside vil vi fortsette å legge ut treningsfilmer og treningstips.
 • Facebook LIVE Trening
  Vi vil streame trening live på facebook. Følg med på facebook siden vår for informasjon om dette. Vi ser også på muligheten for å legge ut treningsfilmer på vår hjemmeside. Dette er krevende for et lite senter som LFI, så her må vi bare se hva vi får til.
 • LFI Challenges:
  Vi vil lage utfordringer (Challenges) som vi vil poste på facebook. Bli med!
 • Trening ute med utstyr
  Vi vil utrede nærmere mulighetene for trening ute med bruk av utstyr, og vil komme tilbake til dette dersom vi ser at dette lar seg gjennomføre.

Medlemstrekk i Mai:

Medlemstrekk i mai (for trening i juni) vil bli håndtert i henhold til det valget du har tatt ved tidligere sms-henvendelse fra LFI. Det vil si at dersom du valgte å støtte ditt treningssenter, eller du ikke har foretatt deg noe, vil trekket i mai gå som normalt. Dette vil komme deg tilgode som utvidet treningstid på slutten av ditt medlemskap.