Kjære LFI medlem

Lillestrøm kommune har i dag vedtatt nye koronatiltak. De nye tiltakene kan leses her.

For treningssenteret på LFI Helse & Trening betyr det at vi må stenge inntil videre. Klinikken vil være åpen som før.

Hvor lenge dette vil vare vet vi ikke enda. Oslo har stengt ut november, og vi har grunn til å tro at det samme vil være gjeldende i Lillestrøm. Vi kommer tilbake med informasjon om dette så fort vi vet mer.

Erfaring så langt viser at treningssentrene er av de tryggeste stedene å oppholde seg. SATS og Virke Trening melder at det har vært 8 millioner besøk på treningssentre siden 15. juni, og kun ett påvist tilfelle hvor smitte er sporet til å ha skjedd på treningssenteret. En personlig trener skal ha smittet en annen personlig trener. Dette handler imidlertid ikke om smittefare på treningssentrene, men om å begrense mobiliteten og begrense den sosiale kontakten. Trening er en aktivitet som gjøres flere ganger i uka, og hvor man beveger seg til og fra med mange potensielle kontaktpunkter. Vi forstår hvorfor kommunen setter inn disse tiltakene, og stiller oss bak de tiltak som nå iverksettes. Nå handler det om stoppe smitteøkningen.

Vi håper alle er med oss gjennom denne forhåpentligvis korte perioden, og at dere fortsetter å være fysisk aktive på egen hånd. 

Kompensasjon for stengt periode
Alle vil bli kompensert for de dagene det nå vil være stengt. Det er 20. oktober betalt for november, og betalingen for desember som skjer 20. november er allerede sendt ut av systemet. Derfor vil kompensasjon skje på følgende måte:

  • Betalingen for det antall dager det er stengt kan tas ut i form av redusert betaling en senere måned, når det måtte passe deg. Du sender bare en mail til post@lfi.no når du ønsker kompensasjonen. Den må tas ut senest i løpet av 2021.
  • Dersom du ønsker det kan du ta ut kompensasjonen i form av betaling for PT time(r). Velger du dette alternativet vil du få 200 kroner ekstra i tillegg til kompensasjonen for stengte dager. Denne løsningen må benyttes innen første halvår 2021.
  • Dersom du ikke benytter en av de to foregående måtene vil kompensasjonen for stengt periode legges til på slutten av ditt medlemskap. 

Vi får håpe alle forholder seg til de nye smitteverntiltakene slik at i vi kan ses på trening igjen så fort som mulig.


Med vennlig hilsen,

Thomas Sewell
Daglig leder LFI Helse & Trening

Thomas Sewell