Kjære LFI-medlem

Takk for at du er medlem på LFI Helse & Trening.

Etter flyttingen fra Åråsen har vi nå kommet oss godt inn i de nye lokalene i Gjerdrumsgata. Treningsutstyret er oppgradert den siste tiden, og det er kommet mange nye apparater. Siste tilskudd er stakemaskin, så nå kan skisesongen starte!

LFI Helse & Trening ønsker å være det naturlige valget for behandling av muskel- og skjelettplager i Lillestrøm. LFI skal også være et førstevalg for de som trener og samtidig er ute etter tverrfaglig kompetanse, lokal tilstedeværelse og en personlig atmosfære. LFI skal ikke være som de store treningssentrene, men du skal få trent like bra og samtidig vite at du får hjelp om du trenger det.

I denne henvendelsen finner du informasjon om oppgraderingen av treningsutstyret, prisjustering og fortsatt mulighet for deltakelse på den siste runden med kurs før nyttår.

Det er en stund til julen setter inn og julematen skal fortæres. Vi oppfordrer til regelmessig trening for å forebygge skader, plager og livsstilssykdommer. Da kan også julematen inntas med god samvittighet.

Vi ses på LFI!


Mvh


Thomas Sewell
Daglig leder LFI Helse & Trening

Nytt treningsutstyr

LFI Helse & Trening har i sommer/ høst byttet ut mye av treningsutstyret og fått inn flere nye apparater.

Siste tilskudd i apparatparken er stakemaskin SkiErg fra Concept2.
SkiErg bygger styrke og utholdenhet spesifikt for langrenn.

Det er ikke mye du får trent på de store treningssentrene som du ikke får trent like bra på LFI. I tillegg til et godt utvalg kondisjonsapparater og vektmagasinapparater har vi fått inn en stor multistasjon kabeltrekk, 22 meter turf med slede, solide løftestasjoner, crossfit-rigg, kurvede tredemøller og manualer opp til 40 kg.


Personlig Trening

Det er motiverende å kjenne at treningen gir resultater.
De fleste opplever at det er lettere å oppnå resultater med en personlig trener. Slik er det for toppidrettsutøvere, og slik er det også for mosjonister.

Din personlige trener følger deg gjennom hele treningsøkten og passer på at øvelser doseres riktig og motiverer til innsats.

Dersom du trenger hjelp til å oppnå resultater med din trening kan du ta kontakt med personlig trener Monica eller en av fysioterapeutene på LFI.


Prisjustering

I forbindelse med oppgradering av utstyr er normal pris per måned fra september justert til 469,- kroner. Som medlem beholder du den gamle prisen ut året og den nye prisen gjelder fra 1. januar. De som meldte seg inn mellom 1. januar og fram til prisjusteringen beholder sin pris ut bindingstiden. Den nye prisen for Fleximedlemskap og Medlemskap uten bindingstid er henholdsvis 569,- og 669,- kroner per måned.


KURS – FORTSATT MULIG Å BLI MED

I forrige uke startet vi siste runde med gruppetreninger før jul. Det er ledige plasser på kursene, og vi holder påmeldingen åpen så langt det er ledige plasser.

Filmen over er fra balansetrening med styrke/kondis gruppa. Imponerende, eller hva?? 🤩 Ta kontakt og bli med! (Redusert pris for de som har gått glipp av en trening.)


Til slutt noen bilder fra treningssenteret 🙂