Kjære LFI medlem

Det er en krevende tid for alle. Vi håper at du og dine nærmeste holder dere friske. Følg myndighetenes råd.

Vi gleder oss til å se deg når vi åpner igjen.

Thomas Sewell

Vi har tidligere varslet at vi jobber med å løse de økonomiske utfordringene vi nå står ovenfor. LFI er ikke ansvarlig for at det er stengt, men vi informerte den 24. mars om at vi vil kompensere alle for den perioden det er stengt ved å redusere kommende faktura(er) tilsvarende. For den første måneden det er stengt vil det i praksis bety at forskuddsbetalingen for mai, som skjer den 20. april, blir satt til kroner 0,-.

Uten inntekter vil ikke LFI klare seg i mange uker. Det er derfor usikkert hvilke konsekvenser dette vil få. Mange har kommet i en vanskelig situasjon, og vårt utgangspunkt er at vi ikke skal ta betalt for den perioden det er stengt.

Vi har imidlertid fått tilbakemelding fra mange av dere som ønsker at medlemskontingenten skal trekkes, selv om det er stengt. Dette rører oss veldig. Tusen takk skal dere ha. Det viktigste for oss er at så mange som mulig forblir medlemmer, men på grunn av alle forespørslene – og betydningen dette kan ha for LFI – velger vi nå å gi dere mulighet til å støtte LFI på den måten mange ønsker.

Vi vil oppfordre deg, hvis du har anledning, til å støtte LFI, og velge ett av de to første valgene vi nå gir deg. Hvis du selv er i en vanskelig situasjon, eller vil kompenseres for perioden, så velger du det siste alternativet. Valget gjelder kun til og med trekket 20. april. Vi håper og tror at LFI åpner i april eller mai, slik at trekket 20. mai for trening i juni kan gå som normalt. Stengte dager ut over 13. april vil da kompenseres på trekket 20. mai for de som har valgt alternativ 3.

Vi ber deg velge det alternativet som passer for deg:

 1. Jeg vil støtte mitt lokale trenings- og behandlingssenter og ønsker ikke kompensasjon
  • Tusen takk! Det betyr ekstremt mye for oss og vår evne til å kunne fortsette driften! Du trenger ikke å foreta deg noe, men kan trykke på alternativ 1 under.
 2. Gi bort 3 måneder trening til en venn
  • Du tar med en venn, som ikke er LFI-medlem, på trening når vi åpner.
  • Din venns medlemskap starter når LFI åpner igjen og løper i 3 måneder. Dersom din venn ønsker å fortsette etter 3 måneder tegnes videre avtale. Det vil da ikke tilkomme noe administrasjonsgebyr, kun den månedlige betaling som gjelder for det medlemskapet din venn velger.
  • Tusen takk for din støtte!
 3. Jeg vil ha kompensasjon for den tiden treningssenteret er stengt
  • Du vil bli kompensert som tidligere informert ved at kommende trekk reduseres tilsvarende den stengte perioden.
  • Tusen takk for at du støtter oss ved å være LFI medlem!

Frist for tilbakemelding på denne meldingen er fredag 3. april 2020 klokken 09:00. Dersom du ikke foretar deg noe vil alternativ 1 være din løsning.

Tusen takk for at du er medlem på LFI!


Med vennlig hilsen,

Thomas Sewell
Daglig leder