Kjære LFI medlem

Lillestrøm kommune vedtok denne uken å forlenge koronatiltakene.

Tiltakene kan leses herTreningssenteret er dermed stengt gjennom julen og inn i januar.

Hvor lenge dette vil vare vet vi ikke enda. Vi kommer tilbake med informasjon om dette så fort vi vet mer. Vi håper alle er med oss gjennom denne perioden, og at dere fortsetter å være fysisk aktive på egen hånd.

Jeg vil minne om informasjonen vi sendte ut da vi ble stengt 10. november: Kompensasjon for stengte dager skjer på en av følgende måter:

  • Betalingen for det antall dager det er stengt kan tas ut i form av redusert betaling en senere måned, når det måtte passe deg. Du sender bare en mail til post@work.hakonpettersen.com når du ønsker kompensasjonen. Den må tas ut senest i løpet av 2021.
  • Dersom du ønsker det kan du ta ut kompensasjonen i form av betaling for PT time(r). Velger du dette alternativet vil du få 300 kroner ekstra i tillegg til kompensasjonen for stengte dager. Denne løsningen må benyttes innen første halvår 2021.
  • Dersom du ikke benytter en av de to foregående måtene vil kompensasjonen for stengt periode legges til på slutten av ditt medlemskap. Dette vil hjelpe LFI å spre kompensasjonstapet over tid.

2020 har vært et krevende år for LFI. Den nye nedstengingen nå har gjort et allerede krevende år enda vanskeligere. Det er dere som er medlemmer på treningssenteret som har gjort at vi har klart oss. På vegne av alle eiere og ansatte på LFI Helse & Trening vil jeg benytte anledningen til å rette en stor takk til alle sammen.

Tusen takk for at dere er medlemmer på LFI Helse & Trening ❤️

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og Godt Nytt År! ??

Thomas Sewell

Daglig leder LFI Helse & Trening

Thomas Sewell